Legge nytt tak?

Taktekking med takstein går aldri av moten. Nilsen Bygg legger takstein og skifter ut gamle. Alle tak vil etter hvert merke årtier med slitasje. Da kan det være greit å gå grundig til verks.

Hvilket tak ønsker du?

Nordisk klima setter helt spesielle krav til produkt og utførelse i forhold til land som ligger langs sydligere breddegrader. Begreper som membran, taktekking, takbelegg, takfolie og takpapp er ord som benyttes og som det er viktig å ha en felles forståelse av.

Taket – en viktig investering

Taket kalles gjerne for «husets femte fasade» og har stor betydning for hvordan huset oppleves visuelt. Selv om taket ikke er så synlig fra bakken, betyr det like mye for helhetsinntrykket som husets fire vegger.

Å bytte tak er en engangsinvestering som er rimeligere enn mange andre investeringer i boligen, som bad eller kjøkken. Et nytt tak er ikke så motepreget, og blir ikke gammeldags. Et nytt tak gjør huset ditt penere, og øker verdien på huset. Å legge om taket kan således være smart på flere måter.

Hva det koster å legge nytt tak, kommer an på hvilken tilstand det nåværende taket er i, og hva slags materialer og tilbehør du velger.